Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Филмовата ни звезда Боби

Ще започнем тази статия по малко по-различен начин – с виц за счетоводители! И то не какъв, а от майчината фирма на Империята. ВНИМАНИЕ, СМЕЙТЕ СЕ! 

В счетоводството на Империя Онлайн:

-Уф, къде са тези IT-та? Спешно ми трябва помощ!

-А повика ли ги?

-Че как? Вече цял час натискам F1!!!

С този виц предполагам се досещате, че не кой да е, а Борислав Сотиров, нашият Главен счетоводител, е звездата на тазседмичното издание на Империя Офлайн. Той прие предизвикателството и разкри малко повече за това кой е човекът зад вечно разхвърляното бюро в офиса на Администрацията. 

Ако си мислите, че детската му мечта е счетоводството – езикът на бизнеса – почти познахте. 

Преди това, обаче, като всяко ненормално дете и Боби мечтае да влезе в униформата на чичко полицай и да всява ред сред непослушните хора. 

Той завършва “Счетоводство” и без много да се мотае, се залавя за работа в счетоводна къща, в която прекарва 10 години. А вие си мислехте, че сте единствените, които се наслаждават на веселото му изражение сутрин… 

Отряза ни по темата за хобита с оправданието, “че няма време”… Какво ли толкова прави? И все пак, като му остане свободно време, слага мантата на чичо доктор и на драго сърце приема за консултация единствения си пациент – колата. 

Попитахме го дали има любим колега или колежка. Ще се изненадате, но отговорът му беше  „ДА“ – представителите на Данъчната Администрация. 

Боби обича да прекарва време със своето семейство в планината, на тишина и спокойствие. А когато НАП се смили над него и му пусне аванта, се осмелява да отскочи и на обиколка в чужбина, като последното вълшебно място, което посещава, е Швейцария. А ние се чудим защо бюрото му е покрито с опаковки “Milka”…

Както вече знаете, служителите в нашата компания са всестранно развити личности. Но не и нашият Боби.

Единствените му наченки на талант са опити за пеене, което по-скоро би довело до главоболие, отколкото до нещо хубаво… Както се досещате, нищо не може да остане скрито от Редакцията, още повече, когато тя си партнира с чичко Гугъл.

Оказа се, че сърдитата физиономия на Боби, която сутрин пропуска да ви каже “Добро утро”, е изумително копие от ролята му като Stannis Baratheon от сериала Games of Thrones. 

Ако досега сте се чудили, какво се опитва да ви каже с поглед, то е: А заплати? Друг път.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.