Непобедимите Воини на Империя Онлайн – В главната роля един от нашите Community Managers

Настъпи денят, в който публикуваме малко информация зад кулисите за хората, стоящите зад компютрите, хората, които вие не виждате, но те са тези, които осигуряват плавното вървене на нашите игри и отговарят на вашите терзания.

Днес в седмичното издание на Непобедимите Воини ще ви представим един от хората грижещи се за интересите на турскоезичната общност в Империя Онлайн.

В главната роля е Ренгинар Кенан – Community Manager, която освен щастлива леля на две малки зверчета, е и горд собственик на четириного зверче на име Кода. Но не се заблуждавайте – името няма нищо общо с програмирането. То е индианско, а по случайност на италиански означава и „опашка“. А какво означава на индиански – ние ли да ви учим как да гугълвате?!?

В един от въпросите по време на разговора с нея, тя именно сподели как се е сдобила с този верен приятел.

По време на карантината се сдобих с домашен любимец и основно бях ангажирана с грижите за неговото оцеляване. Дори нямах време да се карам с приятеля си или да спорим, както вероятно се е случвало с всяка двойка, която се е озовала заключена за неизвестен период.

Всеизвестна със своите караници, независимо дали са отправени към роднини или колеги, ако случайно сте чували гласа й по време на работа дори и бюрото ви да е в другия край на офиса, не се безпокойте – не е било на никого от екипа. Ренгинар има странната мания да кръщава уредите си със собствени имена, понеже това й помага по-лесно да спори с тях. 

Б.Р. – при желание от страна на госпожица Кенан Редакцията би могла да й предостави служебен контакт на психотерапевт, който специализира в лечението на подобни… душевни състояния. 

Завършила съм психология, но нямам и ден стаж по специалността. Беше детската ми мечта, която в последствие си остана само за лично ползване.“

Внимавайте! Може да ви прави психологически профил без дори да подозирате…

Освен странни влечения Рени има и интересни хобита. Примерно – интериорен дизайн. Удоволствието от всеки детайл и всяка щриха я вдъхновяват сама да преобрази своя дом, от който за съжаление не ни предостави фотографии.

Като завършек на тази статия за тази прекрасна дама ще споделим малко от работата и в офиса с финален въпрос: 

Кое е най-нелепото произношение на името си, което си чувала?

“Импровизациите, които съм чувала за мое име са толкова много, че трябва да ги пратя в word файл, затова ще напиша най-ярките изпълнения. Като цяло, ако не са ме виждали, хората никога не заключават, че съм жена и най-често телефонните разговори започват с объркване от тяхна страна, след което доизясняваме пола и евентуално произношението на името ми. Последното, което чух, беше Ремингйен – звучи като марка ел уреди.

Една от доцентките ми в университета ме попита, съвсем сериозно, дали името ми произлиза от Рентген.. Рагнър… Ренджинър.. *смее се*”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.