Непобедимите Воини 3-то Издание: Гейм Дизайнерът ни Хриси

На тези от вас, които успяха да гледат лайфа на Сийдж-а за началото на Conflict of Nations, им е ясно, че не Димитров е човекът, който ще ви представим в тазседмичното издание на Бюлетина, а гейм дизайнера ни Христина Зайкова!

Освен работата й, тя самата е и запален геймър. League Of Legends, Overwatch, Monster Hunter: World, Blade & Soul и Black Desert Online са едни от малкото игри от портфолиото й, като тя самата не знае как отделя време за тях от натоварения й график.

Чудите се какво прави тя по време на карантина? Освен че се труди усърдно с пълни сили, се е завърнала и към любимото си хоби – музиката. 

През свободното си време обича да твори, като освен четене, писане на разкази и поезия, записва по някое друго парче на своята китара. Интересно ви е да я чуете? Enjoy it  https://www.youtube.com/watch?v=0Zw4SRm7yGA 

Пее от малка, като се  явява на редица конкурси из цяла България. Какво пее ли? Преди е пяла естрада и поп, а сега пее… за кеф. Признава, че понякога слуша тежка музика, но в последно време релаксира под звуците на класическа.

Новото й хоби е нашумелия корейски музикален стил к-поп, като започва да учи и корейски.

Преди да се захване с гейм индустрията Хриси е била татуист. Не го очаквахте нали? Не е работила дълго време, но пък сподели, че е имала доста забавни случки и то защото студиото, в което е работила е било в Слънчев Бряг… можете да си представите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.