Новата игра, придобита от шведската група Stillfront, прави 13 млн. долара на година и ще бъде оперирана от Империя Онлайн

Горди сме, че ще оперираме поредната страхотна игра

Изключително сме развълнувани да покажем своите знания и опит, като поемем най-новата придобивка на Stillfront Group – мобилната ролева idle-игра Crush Them All от Godzilab Inc. Пълното съобщение за пресата можете да прочетете тук:

Stillfront Group AB се споразумя да придобие играта “Crush Them All”, която е мобилна ролева idle-игра, разработена от Godzilab Inc. Сделката беше осъществена на 7-ми юни 2021 г. и е структурирана като пълно придобиване на всички акции на Godzilab Inc, чийто активи и пасиви са изцяло свързани с играта „Crush Them All“.

„Crush Them All“ е пусната глобално през май 2017 г. и успешно съчетава RPG мета елементи с idle базов геймплей и има почти 7 милиона тегления от тогава. През май 2021 г. в играта има приблизително 55,000 активни потребители на дневна база (DAU) и приблизително 250,000 активни потребители на месечна база (MAU), а през 2020 г. играта е изтеглена повече от 2 милиона пъти. Общите приходи на играта са за приблизително 13 млн. долара за последните 12 месеца до края на април 2021 г.

След придобиването на „Crush Them All“, тя ще бъде оперирана от Империя Онлайн, която ще може да подобри съществуващите налични услуги, както и да привлече още повече активни потребители и да гарантира допълнителни ресурси за играта. Империя Онлайн вече има опит и успехи в администрирането на подобни игри в рамките на Stillfront Group, чиито показатели е успяла да подобри.

„Придобиването на активи е ценен компонент от стратегията на Stillfront и ни позволява на приложим богатия си опит и знания в оперирането на активни играчи и привличането на нови потребители. „Crush Them All“ е изключително успешно заглавие и сме уверени, че ще можем да я направим дори още по-приятна за игра, тъй като можем да си позволим да осигурим значително време и ресурси за разработването ѝ,“ каза Jörgen Larsson, CEO, Stillfront Group.

За допълнителни контакти и информация, моля свържете се с:

Jörgen Larsson, CEO, Stillfront Group

А какво остава да кажем ние, от Империя Онлайн, за всичко това? Ами, какво повече може да се добави, освен че сме горди и едновременно смирени от невероятната възможност да направим поредната игра много по-добра, отколкото е в момента!


Затова – пожелайте ни успех и да се залавяме за работа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.