Нова година дойде, а с нея и новите неща в Империя Онлайн

Обичате ли да пътувате в играта ни? Ако да – това ще ви заинтересува.

Истинските воини пътуват.

Пеша.

Е, от време на време яздят коне, но това са подробности.

Важното е, че истинските воини в Империя Онлайн пътуват. Много.

Затова осъзнахме, че времeната за пътуване в Империя Онлайн трябва да имат истинско влияние, каквото са имали през Средновековието.

Така че повече никакви фиксирани 10 минути, независимо къде се намирате на картата или спрямо противника си.

Отсега нататък тези 10 минути ще бъдат прибавени към времето ви за пътуване, което се определя от географското ви разположение и моментните ви нива на проучвания.

Искате подробности?

Гледайте предаването ни наживо в понеделник, в което ще обсъдим тази важна промяна!

Честита нова година на всички!

2 comments on “Нова година дойде, а с нея и новите неща в Империя Онлайн
  1. I stopped playing IO about 2 years ago and would like to start playing again. The problem that I am having is that I only am able to join realms that started a long time ago. Can someone send me a invite link to a realm that is starting soon? I would prefer it to be a x4 or blitz realm. Thanks.

  2. А така дайте още една тъпня да добавим към играта и да се откажат още повече хора…..та защо я въвеждаме тая глупост…..на капак на подкрепленията и лазарета, дай да премахнем долната граница на пътуване защото тъй или иначе преди много бързо се щъкаше из картата….нека всички дружно да спираме атаките с подкрепа, да има повече убита армия, да влиза в лазарета, да се харчат диаманти за възстановяване или за ботуши разбира се……с жалките си опити да изкарате някой друг лев, съсипахте играта съвсем и всички добри играчи масово се отказват заради нововъведенията……да ще кажете уж се опитвате да е по реалистична…..е хубаво, но какво е реалистичното днес да вали сняг утре слънце и тн и тн с времето….никакви допирни точки с история Средновеконие или каквото там целите(повече пари разбира се)…….ако можеше нещо да се промени е следното……играта да не беше създавана от българи, поддържана и тн и тн…..защото сте едни лакоми, ненаситни, алчни хора, които превърнаха играта в комерсиална забава за пари……Честита нова година и дано сурвакате повече хората с пари….а да и поздрави на геният който предложи да се премахнат постоянните диаманти от рестартирането на световете и наградите от реалма…..живи и здрави все така да сте алчни….до година до амина…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.