Новини от Империята: FIFA Турнир & PostBank Бизнес Маратон

Тази седмица решихме да не споделяме ново издание на Непобедимите Воини на Империя Онлайн, ами по-скоро да ви представим някои интересни моменти случили се през изминалата седмица в компанията.

Както знаете, у нас съществуват 3 вида дървета – иглолистни, широколистни и футболистни. От третите имаме в изобилие и във фирмата! Миналата седмица се проведе един от ежегодните ни турнири в компанията, а именно по FIFA.

Сега ще ви разкажем как група имперски работяги се каляваха този вторник, като си подмятаха джойстиците в Game Corner-а. 

Точно така, дезинфектанти за ръце може да купуваме в последният момент, но не и новата FIFA21. Нямаше как да не се пробва и си спретнахме един изключително оспорван и емоционален турнир във вторник. Малко по-подробно ще ви разкажем как точно протекоха квалификациите и оспорваният финал.

Първият мач беше между Илиан и Величка и като един истински джентълмен той я победи САМО с 3:0. Веднага след тях на изкуствената трева излязоха съставите, водени от Виктор Великов и Тони Малинов. След оспорвана битка с победата се поздрави Малинов. Веднага след тях позиция заеха двата ни рапунцела Марио и Велислав, като към средата на мача Вельо осъзна, че е по-яко да си съдия и остави победата на Марио. Липсва ли някой в цялата картинка, ще попитате? Е, че как да не ви липсва?! Човекът, за чийто рожден ден се сещате след 6 месеца, така любимият ни Тихомир Томов! Негов съперник беше девойката в камуфлажни гащи – Александра. Мачът беше оспорван. И двамата дадоха всичко от себе си, но в крайна сметка Томов победи със скромния резултат от 12:0.

Може би тук е моментът, в който Редакцията е длъжна да зададе резонния въпрос: Нужно ли е Томов да побеждава горкото момиче с подобен разгромен резултат? Сигурни сме, че беззащитната Алекс дълго време след мача е плакала безутешно и само качествените успокоителни без рецепта, налични в медицинското чекмедже на фирмата, са успели да я върнат към действителността. #tomovdaseizvini

Макар и пагубната загуба Алекс все пак направи клипче за целия турнир, който може да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=HldBQUFZT7I&feature=youtu.be

Е, ако се чудите кой стана тоталния шампион, отговорът е – говорещият с котките Илиан с резултат от 5:3. Рамо до рамо с Томов, гол след гол, изравнявания, крясъци, тръшкане и търкаляне по мокета… какъв мач само! След много кръв и пот Илиан успя да докаже, че всичките купи на бюрото му не са просто ей така, ами са заслужени!

Ако си мислите, че единствения състезателен дух, който има в Империята е само на дивана в Гейм залата и пред плейстейшъна – то много грешите! Седем колеги – Марио, Боби, Кирил, Димитър, Величка, Михаела and Вики – взеха участие в тазгодишния благотворителен маратон на Postbank Business Run… ние сме активни всяка година там, не си мислете друго. 

Цялата благотворителност се върти около идеята, че зад деца и младежи с интелектуални затруднения, стои индивидуалният подход и стремежът да се открие личния потенциал на всяко дете/младеж и да се насърчава развитието на силните му страни. Средствата, набрани от събитието, ще бъдат инвестирани в продължаване на трудотерапията на младежите в къщите от семеен тип в Кюстендил и Казанлък. 

А как протече самото бягане? Супер! Успяхме да се класираме на 5-то място от близо 300 отбора! Нашите момчета са истински машини, отново брилянтно представяне, както и миналата година! Не по-зле се справиха и момичетата, които са били леко притеснени в началото, но за кураж са получили 4-ти участник- не кой да е, а Думи, небеизвестният имперски състезател, който мина не само Витоша 100 с колело, а и тичайки. Е, на това състезание щеше да му е малко да тича само в единия отбор, затова се пусна два пъти по трасето, допринасяйки за доста доброто темпо и на втория имперски отбор!

За нас беше чест да участваме в това събитие за пореден път! Надяваме се и целия екип да са се забавлявали! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.