Новият император Хенри внася още повече епичност в Империята

Не става въпрос само за подаръци и тържества. Войната на инфлуенсърите се задава на хоризонта с темп, по-бърз от всякога

Мина известно време откакто император Хенри се завърна. Беше запомнящо се завръщане! Можем съвсем честно да кажем, че неговото изключително появяване внесе нов живот и повече вълнение в царството. Истинският владетел знае как се прави. Би трябвало вече добре да познавате владетеля на новата империя и неговия начин на управление. Ако пък сте го пропуснали или спомените ви са някак размити, можете да проверите тук какво е виждането на Хенри за просперираща империя.

Войната на инфлуенсърите (Influencer Wars)

Война? Инфлуенсъри? … Какво?

Колкото и странно да звучи, избрахме и назначихме нашите най-могъщи воини, които да ръководят най-елитните съюзи в царството на инфлуенсърите и да насочват своите хора към победа. Все още не сте влезли в света? Избирайте разумно и се уверете, че сте в правилния съюз, защото конкуренцията е жестока. Следващите няколко месеца ще бъдат пълни с епични битки, вълнуващи мисии и много възможности да обърнете кораба и да се превърнете в един от най-добрите воини.

За да не изоставате и винаги да сте в течение на нещата, можете да се абонирате и да следвате нашите доверени воини. Не пропускайте възможността да се информирате за всичко, което се случва:

Направихме го още по-лесно, защото инфлуенсърите ще имат възможността да качват видеоклипове в платформата на Империя Онлайн специално за играчите. Свалете Империя Онлайн на телефона си (присъединете се към царството Influencer Wars, ако сте в България): iOS or Android.

А сега, ако сте прочели предишната ни статия, вероятно нямате търпение и искате да видите втората част от нашия епичен комикс и да научите как приключва историята. Е, няма да ви измъчваме повече, така че се насладете на останалата част от историята по-долу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.