Отново е време за война, регистрирайте се преди 7-и октомври

Подгответе се добре, защото Световното първенство се задава и ще бъде повече от епично!


Сега, когато лятото официално приключи, може би сте тъжни, защото няма нищо забавно и интересно, което да правите, нали? В такъв случай това, което ще ви кажем е точно за вас!

Оставете всичките си грижи настрана, защото дойде времето, в което нациите ще се сблъскат на бойното поле на Империя Онлайн. Това е най-големият и елитен турнир, на който сме горди да бъдем домакини всяка година! Чакането приключи!

Да, чухте правилно! Регистрациите за най-престижния турнир на Империя Онлайн – Световно първенство 2019 – ще бъдат отворени на 25-и септември. Подгответе всичките си армии, идентифицирайте най-големите си врагове и се присъединете към най-подходящия съюз, защото имате време до 7-и октомври да се регистрирате. След това турнирът започва официално и няма да има повече време за колебание, защото конкуренцията ще бъде безмилостна.

Всичко, което трябва да знаете, е обяснено на официалния уебсайт на Световното първенство, така че проверете всичко сега, за да не съжалявате по-късно.

Остава ни само да кажем: Империята може да има само един истински крал! Пригответе се за война и се регистрирайте, защото няма много време!

Кой ще бъде отборът победител тази година? Това тепърва ще бъде решено от най-мощните нации.

Успех Ваши Величества!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.