Румъния е новият (стар) Световен Шампион на Империя Онлайн

 Балканската Суперсила потвърди господството си над всичко живо в играта.

Румъния стана Световен Шампион на Империя Онлайн за втори път в историята на турнира и това е някак си най-малката изненада във Вселената.

Всички очаквахме това да се случи, защото беше ясно, че Балканският тим се е подготвил добре за почти всичко много преди началото на турнира.

Фактът, че ще играят в ексклузивно издание на Световното не стресна румънците. Те отново успяха да съберат достатъчно способен отбор, който да спечели златния медал с лекота.

И това е единственото предвидимо събитие в Световно първенство: Свят под обсада.

После започна веселбата.

Защото има отбор, който спечели повече от Румъния в това Световно и неговото име е Египет. Никой не очакваше, че “Фараоните” ще спечелят сребърните медали. Дори самите египтяни може би не го очакваха. Но някак си успяха. В буквално последната седмица от Финала Египет осъществи невероятна офанзива и грабна второто място, шокирайки всички.

Ще кажете, че най-шокиран от всички беше отборът на Русия. И до известна степен ще сте прави. Руснаците вероятно бяха изненадани от Египет и вероятно смятат 3-тото място за разочароващо. Но в крайна сметка не трябва. Защото след години чакане руснаците накрая завоюваха медал. Вероятно не такъв, какъвто очакваха, но все пак е медал. И Русия вече официално е медалист в Световното. А това не е малко постижение.

Което ни отвежда при останалите отбори от финалната десетка.

Самото присъствие на тимове като Чехия (4-то място), Бангладеш (6-то място) и Германия (7-мо място) говори много за това колко невероятен и непредвидим е бил турнирът. Говори много и за мотивацията и целеустремеността на новите тимове да се бият. Браво на тях! 

Браво на Перу, България, Турция и Гърция за постигнатите резултати, както и за това, че оцеляха в състезанието. Защото не беше лесно. Питайте Италия, Колумбия, Бразилия, Аржентина, САЩ…

В края на краищата ексклузивното издание на Световното първенство беше едно от най-интересните и непредвидими състезания в историята на Империя Онлайн, ако не и най-доброто.

И ние се радваме, че бяхме част от него.

Браво и респект за всички отбори за участието и за това, че дадоха всичко от себе си, за да защитават честта на родината си.

Всички вие вече сте безсмъртни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.