Свободно време или дистанционен стаж през 2020г?

Поемането на онлайн стаж е един от най-добрите начини да стартирате кариерата си.

Когато академичната година приключи или е онлайн, винаги е толкова изкушаващо да се хвърлите с главата напред в списъка си с “неща, които бих направил, когато имам време”. Дилемата за някои е огромна. Но други студенти са направили планове да се откажат от свободното си време и да работят още повече, като завършат стаж. Нека разгледаме по-отблизо стажантите Маркетинг и бизнес развитие в Империя Онлайн през 2020 г.

Марина Дакова. Марина учи Product Marketing & Project Management в Австрия, като за една година отскача и до Финландия по Еразъм. Именно в Хелзинки става част от екипа за подготовка на един от най-големите бизнес форуми в северните страни Nordic Business Forum, който нарежда сред най-вълнуващите ѝ работни изживявания досега – вижда на живо Джордж Клуни, а тя самата таи огромна любов към киното. По време на стажа си като Маркетинг и Биз Дев в Империя Онлайн има възможността отново да се докосне до организацията за събития, макар и онлайн, защото половината й стаж е виртуален. Започва на място през февруари, докато тече междусеместриална ваканция за месец и се завръща през лятото с още много идеи и за продуктовия маркетинг на игрите в немските партньорски сайтове.

Вилимир Петков. Вилимир печели зелена карта за САЩ преди 3 години, но завършването на бакалавър в Дания е далеч по-изкушаващо от купона, който никога не спира в Маями Бийч. На всичкото отгоре прекарва 24 часа на върха на една дюна в Сахара, под зоркото наблюдение на пясъчните хора. Обиколка на Мароко със сигурност не е за изпускане, но Ви не препоръчва на никого да прави това сам, най-вече ако е с изрусена коса и бие на очи. С познания по испански и португалски, той не само отмята бързо сейлс задачи, но и се включва активно в продуктовия мениджмънт, защото стажът му макар и изцяло онлайн, е за половин година и иска да опита от всичко в гейминга.

Десислава Лозанова. Деси ще кара четвърта година в Американският университет, в който се занимава с множество извънучебни активности, като например – организация на олимпийски игри в Югозападна България и танци. На всичкото отгоре Десислава обича и да пътува, била е на бригада в САЩ и е ходила чак до Ниагарския водопад. Не става ясно, обаче, дали е скочила с бъчва от него. Това, което е ясно обаче е, че Деси обича креативните задачи и да работи в екип, затова макар и с опция за remote работа, тя предпочита да ходи често до офиса. Но кой не харесва гледки от 16-тия етаж?

Александра Желева. Алекс е родена в Бургас и според нея това е най-красивият град. От малка разказвала на хората около нея как един ден ще живее в Лондон и ето, че станало. Тя разбива митовете за това колко неподходяща страна за живеене е Англия, като вече и там си има любим град – Бристол. Тези от вас, които са я виждали в офиса, знаят, че Алекс прави няколко курса до кухнята. Защо ли? Защото е обсебена от кафето и колекционирането на чаши за кафе. Извън офиса освен, че си почива, Алекс обикаля на лов за нови видове кафе. Като нейна “скромна” мечта е някой ден да си има собствено кафене. Освен морето Алекс обича да кръстосва и планините и да черпи спокойствие от природата. Там практикува своето любимо хоби – фотографията. На всичкото отгоре Алекс е снимала и късометражен филм, който печели награди в Испания и Токио и е излъчен на кинофестивал в Ню Йорк. Именно затова й се доверихме с видеото за 15 годишнината на компанията. Привлякохме ли вниманието ви? Алекс се занимава и с поддръжката на социалните мрежи и ще остане над 6 месеца на стаж, за да има време да разгърне целия си креативен потенциал.

Александър Алексов. Последният стажант, който се присъедини към отбора за летен стаж, е Александър. ‘Империя Онлайн ми даде шанса да разгледам гейм индустрията от друга гледна точка- каква е механиката на действителните игри.’ споделя той. Aцe е част от Маркетинг и Бизнес Развитие екипа на Империя Онлайн, концентриран основно върху проучвания и продажби и в същото време редовен студент в Американския университет в България. Той има шанса да добави към своите образователни знания от университети както в Европа, така и в САЩ, но вярва, че работният опит е оказал голямо влияние върху неговото лично и образователно развитие.

Да не забравяме тези две момчета, които започнаха стажа си в края на ноември 2019 г. за 3 месеца: Димитър Терзиев и Симеон Станев. В момента Митко учи в Софийския университет последната си година. Свири на китара и обича да кара ски. Симо пък е екстремен човек – скача с бънджи, рафтинг, кара мотоциклети, а също така веднъж е скочил с парашут. Неговата страст е придобиването на нови потребители и социални медии, така че сега той е freelancer и помага на различни бизнеси. Тук и двамата пият коледно кафе с екипа:

Наличието на толкова много стажанти е много полезно преживяване и за настоящите членове на екипа Маркетинг и бизнес развитие. Дистанционният стаж включва много от същите аспекти на традиционната среда, включително срещи с ръководител или колеги, завършване на комбинация от индивидуални и групови проекти и запознаване с цялостната фирмена култура и гейм индустрия. Осигуряваме стажове с продължителност от 3 до 7 месеца, като работното време варира от 20-40 часа на седмица. Изборът е твой. Ще се радваме да бъдем твои ментори и да даваме познания за гейм индустрията на обществото по този начин.

Кандидатствай тук: https://imperiaonline.bg/career/marketing-biz-dev-intern/ 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.