Стискаме палци в три категории за наградите на БАИТ

В цели три категории ще стискаме палци по време на тазгодишните награди на БАИТ. Империя Онлайн се състезава за приза за “Корпоративна и социална отговорност”, на ИТ Таланти е отредено място в челната тройка за “Образование”, а разработчиците на Chess Arena се борят за “Развлекателен софтуер”.

Наградите на БАИТ са раздавани вече 3 пъти.Империя Онлайн е сред съмишлениците в разработката на плаформата за шахмат Chess Arena. Заедно с Trader.bg пък е сред основните партньори и на училището за програмисти ИТ Таланти.

КОНКУРЕНЦИЯТА

Съревнованието във всяка от споменатите категории е огромно – всички номинирани са доказани професионалисти в сферите и дейността си. За “Корпоративна и социална отговорност” Империя Онлайн се изправя срещу БТК и Софтуерен университет.

За Образователната награда ИТ Таланти се бори с Джъмпидо и отново Софтуерен университет.

Chess Arena пък се конкурира с Мастхед Студиос и IVENT в категорията за “Развлекателен софтуер”.

Наградите на БАИТ се провеждат под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев и тази година е четвъртото им издание.

Очакването ще продължи още седмица, защото победителите ще бъдат обявени на официалната церемония по награждаването на 05.02.2015 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.