Чухте ли слуховете? Империята има нов император…

Когато има нов владетел, неизбежно има и нови закони. Затова, четете, преосмисляйте стратегиите си, прегрупирайте се и бъдете готови!

Честваме десетата годишнина на Имперските мобилни приложения

Верни имперци, изминаха десет вълнуващи и приключенски лета, откакто пуснахме първото приложение на Империя Онлайн ЕАД. Това ни връща в далечната 2009-та, година белязана от новости – Барак Обама беше избран за президент на САЩ и стана първият афроамериканец на този пост; Биткойн беше пуснат в обръщение и първата блокчейн база данни беше създадена; и Империя Онлайн се отправи по широкия свят да превзема мобилни устройства. Беше паметна година…

Как израстнахме?

Като всяко прохождащо дете и ние падахме и ставахме, вслушвахме се във вашите желания и ги изпълнявахме; а сега, отправяме поглед към нови територии за превземане. Как знаем, че сме на прав път? Вие неизменно ни поставяте на челните позиции в мобилните магазини – благодарим ви! И така през годините публикувахме впечатляващите 22 мобилни игри – ето и някои от по-известните ни заглавия:

  • Imperia Online
  • Imperial Hero
  • Seasons of War
  • Game of Emperors
  • Kingdoms Online

Новите закони…

Както знаете, всеки владетел си има собствена визия за нещата, и нашият нов император не е по-различен – промените са неизбежни. От вас зависи да се адаптирате. Но не се безпокойте, императорът е тук, за да съветва верните си имперци и да им помогне да разгромят враговете си. А всъщност, кой е той? Казва се Хенри. Император Хенри. Сражавал се е неуморно цяло десетилетие и подчинява целия континент – ставайки единственият владетел, но все още нещо му липсвало.
Смеете ли да отгатнете какво?
Може би някои от вас ще познаят, а други не…
Но всички ще трябва да почакаме, за да разберем…

Играта

Дали четохте внимателно или изпуснахте най-важното?

Нека повторим дружно, всеки владетел си има собствена визия за нещата. И какъвто е чаровник този император Хенри, омая нашите трудолюбиви имперски дизайнери, да направят графиките специално по негов вкус. Очаквайте нови сгради, нови туториали, 4 нови единици с уникален дизайн и още много щедри подаръци от Негово Имперско Величество. Не мога да разкрия повече, защото ще ми отсекат главата. Императорът може и да е чаровник, но също е и справедлив и следва законите. Само едно ще кажа – нашествие се задава. ⚔️

Празненството…

Не си помислихте, че това е всичко нали?

Специалното юбилейно издание за 10 годишнината откакто правим мобилни игри, е подкрепена и от Google Play с глобален фийчъринг, за да можем да го отпразнуваме по… кралски начин. Списъкът продължава, защото искахме да отпразнуваме повода по най-добрия начин, затова създадохме комикс в подкрепа на великата история на император Хенри и неговото завръщане. Сега в офиса ни има и 3D фигури на нашите замъци, които да ни потопят в Императорския свят.

И накрая – искахме всички да знаят! Събрахме приятели, които да ни помогнат за това. Но кои са те? Вижте сами по-долу и поиграйте с тях:

Вижте и комикса „The Return of Emperor Henry“ по-долу:

One comment on “Чухте ли слуховете? Империята има нов император…
  1. Pingback: Империя Онлайн Блог | Новият император Хенри внася още повече епичност в Империята

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.