Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Неповторимите приключения на един програмист

Така любимата ви рубрика “Invincible Warriors of IO” продължава и днес. 

Нека ви подскажем малко за нашият главен герой. 

Програмист гледа кода и си мрънка:

– Баси, защо стана така?!

Негов колега се обажда:

– Така е било писано…

Днешният ни герой е с фамилия, която малко хора съумяват да произнесат – Алекс Въгларов – нашият JavaScript Developer. 

Алекс е роден в Пловдив, но израства в Пазарджик. За тези, които не знаят, Пазарджик е градът в който, когато хората имат камъни в бъбреците, то те са Сваровски или “Градът на скучаещите милионери”. Алекс завършва гимназия с профил “Туризъм”, после става Гларус в морската ни столица Варна, където завършва Бакалавър отново “Туризъм”. Както сам казва – учил е за безработен.

Изкарва 2 лета в Несебър, но София си е София и той 5 години диша столичен въздух и яде столични мекици за закуска. 

Ако се чудите защо точно Алекс избрахме за днешното издание на Бюлетина, то е защото сме добри хора, които обичат да сбъдват мечтите на своите колеги. (Не се бутайте.)

Може и да не ви се вярва, но от всички хора досега само той си призна, че от малък мечтае да бъде звезда не къде да е, а в Седмичното издание на Имперския Бюлетин (Мамо, виж ме, аз съм известен!). 

Преди да стъпи на имперска територия, Алекс помага в семейния бизнес – рекламна агенция, известно време работи като спортен и детски аниматор, крупие (Фенове на бингото, къде сте?), собствен бизнес и накрая в Империята, където се чувства наистина добре. 

А как идва в компанията? Както голяма част от колегите… с връзки. Разбира за мъчението на ИТ Таланти от свой приятел, като след здраво учене и безсънни нощи получава приз за успешно завършил кадет. 

Като всеки един кандидат на интервю и той се опитва да оригиналничи, като се забатачва не на един, а на абсолютно всички зададени му въпроси.

Това, което най-много му харесва в компанията, е настроението и лекотата, с която се движи работата, но като изключим тези клишета, които вече няколко петъка подред четем, Алекс признава, че от всичко най-много му харесват – ПЕТЪЧНИТЕ БАНИЦИ. Ако на повече хора им е залипсвала тази прословута баница, да вземем да си направим отново? #banitsachallenge?  

Като цяло твърди, че няма много свободно време, но остане ли му, обича да кръстосва България, а Балканът му е най на сърце. 

Не сте го прочели в Седмичния Бюлетин, но  кръчмите по Балкана разтопяват душата на Алекс…

Нека прибавим и малко спорт към неговите хобита, но под спорт разбирайте тези, за които не се изисква много шаване… Билярд, боулинг и дартс. Примерно. 

След 7 години спортни танци е време за малко почивка. Тези кокали не са от желязо.

Може би една от мечтата на всеки човек е да може да лети…

Алекс е един от тези смели хора, които скачат в седалка и мотор от косачка, за да се издигне на няколко метра във въздуха.

За по-запознатите тази конструкция си има и друго име като – моторен делтапланер, което, в крайна сметка, му подарява едно незабравимо преживяване. 

Разлиствайки страница от неговата приключенска душа, откриваме малка част от дестинациите, които е посетил – Гърция, Турция, Македония и Сърбия, но когато говорим за така мечтано от Алекс място за посещение, то нещата стават по-сини от всякога с така известния остров Санторини. Да вярно, камъни като камъни, ама…

И най-прекрасното място на света – Сингапур. Може да сте сигурни, че ако осигурите билет на Алекс до там, то със сигурност няма да се върне обратно.

С това цветно изброяване на държави приключва тазседмичното издание на Непобедимите Воини на Империя Онлайн! Приятен уикенд! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.