5 начина да влезете в настроение за Зимните игри на Империя Онлайн

Остават 4 дни до началото на първия голям турнир за годината и ние решихме да ви посъветваме безплатно как да се приготвите ментално за предизвикателството.

Харесва ли ви зимата? Би трябвало, ако искате да сте ефективни в Зимните игри.

Ето какво, според нас, трябва да направите:

  1. Ако живеете в държава без зима, незабавно се преместете в държава със зима. Чуваме, че в Европа е пълно с държави с хубава зима в момента. Твърде хубава на места, ако трябва да сме честни.
  2. Ако играете Империя Онлайн, това означава, че не ходите често да карате ски. Решението е да си преместите компютъра вън, на балкона и да поиграете малко на студа. Доста бързо ще ви дойде зимното настроение. Само не забравяйте да се приберете вътре, преди да е станало твърде късно.
  3. Ако имате деца и те са още малки, предложете им да гледате филми на Дисни с тях. Много бързо ще оцените колко по-хубави са Зимните игри в сравнение с това да гледаш филми на Дисни с децата си цял ден.
  4. Кажете на партньора си, че всъщност искате да изчистите вкъщи, да сготвите вечеря и да заведете децата си в парка, за да може той да си почива. Партньорът ви веднага ще ви обяви за болен и ще ви попита как да ви помогне. Отговорете, че само Зимните игри ще ви накарат да се почувствате по-добре.
  5. Или просто се логнете в imperiaonline.org и се регистрирайте за първия голям турнир за 2020 г. До 10-ти февруари!

5000 играчи вече го направиха. Вие какво чакате?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.