Baltic Dev Days 2019 беше вдъхновяващо събитие!

Цветан Русимов, главен оперативен директор на Империя Онлайн ЕАД беше лектор на 12 септември по време на конференцията

Baltic Dev Days беше страхотно събитие, пълно с нови и свежи идеи, които ще изградят бъдещето на гейминг индустрия. Събитието се проведе в Киел, Германия на 12-и и 13-и септември. Това бяха два дни изпълнени с вълнуващи разговори, интересни панели и полезни семинари, където участниците бяха насърчавани да обменят идеи и да откриват нови възможности.

Нашият главен оперативен директор, Цветан Русимов изнесе “M&A Masterclass” на събитието, споделяйки ценни съвети за постигане на успешна сделка.

Може би вече знаете, че компанията ни е част от семейството на Stillfront Group от почти година. Като човек, който е бил част от процеса от А до Я, Цветан може да разкаже много. Представяме ви кратко обобщение на темите, които нашият главен оперативен директор засегна по време на лекцията си, защото знаем, че вече сме успели да привлечем вниманието ви:

  • Потърсете подходящ инвестиционен банкер, който да ви помогне. В началото е важно да намерите купувач (дори и той да не е правилният), така ще придобиете опит и ще бъдете готови за правилния купувач.
  • Правилният купувач е този, който ще ви даде свобода и възможност за растеж. След една година, в която сме част от Stillfront, можем да заявим, че това беше най-добрият избор за нас.
  • Подгответе структуриран план на действие стъпка по стъпка. Това включва процеси като идентифициране на ключови хора, счетоводни и правни процедури, преговори и т.н.
  • Кога е правилният момент? Когато компания ви се представя най-добре.
  • Къде? Изборът е ваш за това кои региони да имате предвид, когато обмисляте офертите. Например ние се фокусирахме само върху Европа заради благоприятните условия.

Ако искате да чуете повече от Империя Онлайн, не пропускайте събитията, на които предстои да бъдем лектори:

  • Pocket Gamer Connects в Хелзинки – 1-2 октомври, 2019
  • Game Connection Europe в Париж – 29-31 октомври, 2019

Ще се радваме да ви видим там!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.