Darthwall: Русия, Румъния и САЩ ще бъдат основната конкуренция на Бразилия

Един от представителите на “новото поколение” на Бразилия в тазгодиншното Световно отговаря на трудните въпроси относно плановете за доминация на Южноамериканския традиционен кандидат за титлата.

Той е едно от “новите момчета” в състава на Бразилия, натоварени със задачата да изведат отбора до златото с всички възможни средства. Притежава многобройни индивидуални медали и постижения, включително и Голям шлем, което го прави повече от достоен да бъде национал на Бразилия. Името му е Darthwall и беше любезен да отговори на някои трудни въпроси относно мечтите на Бразилия за нова Купа.

ИО:  Бразилия тръгва мощно в Квалификациите,а в Груповата фаза се падна в лесна група и в националния отбор можем да видим доста от силните бразилски играчи в ИО. Дошло ли е времето за втора бразилска титла?

Darthwall: Не мога да кажа, че ще бъде тази година, нашата цел, също както през 2014 е да играем за топ 3. Има много силни отбори в надпреварата.

ИО:  Как виждаш стила на отбора на Бразилия в Груповата фаза? Отборен или лидерски, в който двама или трима „големи“ ще подчинят усилията на всички други?

Darthwall: В груповата фаза трябва да сме съсредоточени в много стратегии, да изградим екип и да имаме лидер, който да поддържа организацията.

ИО: Говори ли се вече за разпределение на постове в националния отбор на Бразилия и кои ще са лидерите?

Darthwall: Да, лидерите ще бъдат Pegasuuss и Sr.savi

ИО: Изненадващо силен старт на Квалификациите и в Груповата фаза за отборите на САЩ и на Египет. Ще трябва ли Бразилия да се съобразява с тях? А останалите отбори?

Darthwall: Да, ще бъдат силна конкуренция, което бих казал и за останалите отбори. Световното първенство винаги е било много оспорвано и точно това го прави най-добрия турнир на ИО, епично е.

ИО: Освен силният старт на Бразилия, не можем да подминем и представянето на традиционно силния отбор на Полша, както и на защитаващия титлата си отбор на България. Как ще се справя Бразилия с тях?

Darthwall: Съставяме план как да се справим с тях, те са силни отбори. Но сме подготвени да се борим с неприятностите, които могат да се появят.

ИО: Играчите на Бразилия традиционно са доста емоционални и това понякога им изиграва лоша шега на Световното. Как ще решите този „проблем“?

Darthwall:  Ще имаме един лидер, който да диктува правилата ясно и точно, с него ще съобразяваме планирането, организацията и целта.

ИО: Кои ще бъдат съюзниците и приятелите на Бразилия на това Световно? Водят ли се вече дипломатически разговори с други отбори?

Darthwall: Все още нямаме съюзник. Със сигурност има отбори, които вече са започнали подобен диалог.

ИО: Каква ще бъде стратегията на Бразилия за спечелване на Световното?

Darthwall: За да спечелим световната купа основна стратегия е да бъдем организирани, да планираме добре и да играем в екип.

ИО: Кои отбори ще бъдат най-голямата заплаха/конкуренция на Бразилия за титлата?

Darthwall: Русия – Professor99, Румъния – Robertlc, САЩ – Achilles.

Пълна информация за турнира можете да намерите на: https://worldcup.imperiaonline.org

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.