Seasons of War: Войната и идилията никога не са били толкова близки

Seasons of War

Seasons of WarНай-новата мобилна игра на Империя Онлайн – Seasons of War – вече е налична в Google Play. В походовата стратегия за Android играчът се превъплъщава в Губернатор на отдалечен имперски град, който развива чрез мъдро управление.

Суровата война и идилията на малкия град никога не са били толкова близки, колкото в мобилното приложение на Империя Онлайн.

Seasons of War издига стратегическия жанр до нови висини с разнообразието от геймплей компоненти, които предлага: Икономическо развитие; Битки срещу други играчи; Сблъсъци със свирепи варвари и превземане на замъците им; Подобряване на ефективността на населението и войските чрез изобретения; И още много други!

Seasons of WarИграта поднася предизвикателство за всеки играч заради огромното влияние, което месеците и сезоните оказват на селското стопанство, търговията, миграцията, здравеопазването и т.н.

Играчът може да увековечи името си в Класациите и да се окъпе в славата на Постиженията си, докато се наслаждава на омагьосващите звуци и пленителната визия на Seasons of War.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.